ελληνικά (Yunanca)

Η Βιογραφία Mου

Χαλκιδική- Θεσσαλονίκη
Χαλκιδική- Θεσσαλονίκη

Με λένε Φιγκέν.

Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και μεγάλωσα στην Σμύρνη. Μένω στην Κωνσταντινουπολη τώρα.

Σπούδασα στην Κίπρο. Σπούδασα << Διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις >> Σπούδασα στο πανεπιστήμιο της Εγγύς Ανατολής, στην Λευκωσία. ‘Εζησα για πέντε χρόνια στην Κύπρο.

Και σπούδασα στο πανεπιστήμιο Μερσίν. Σπούδασα << ταξιδιωτικό μάνατζμεντ >> και έζησα δύο χρόνια στο Μερσίν. Μετά δούλεψα σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Και μετά δούλεψα σε μια διαφημιστική εταιρία. ‘Εγραφα διαφημιστικά κείμενα. Δηλαδή ήμουν, “συγγραφέας κειμένων διαφήμισής”

Είμαι συντάκτηρια : Εργάζομαι σε επιχείρηση πληροφορικής.

Είμαι συγγραφέας. ‘Εγραψα ένα βιβλίο, σχετικά με την προσωπική ανάπτυξη.

Το βιβλίο μου ονομά είναι: “Η ζωή του οδηγού”

Φιγκέν Καραασλάν

Kendim için modern bir Seyyah Kadın gezgin diyebilirim. Yaşamın, bir yol ve yolculuk olduğuna inanıyorum. Seyahat etmeyi, insanı içsel yolculuklara taşıdığını düşündüğüm için seviyorum. Bu sebeple de, fırsat buldukça, bir seyyah gibi geziyorum ve yolculuk yapıyorum. Yaşamın, paylaştıkça zenginleştiğine ve anlamlandığına inandığım için de; gördüklerimi ve yaşadıklarımı Seyyahça’da yazarak, paylaşıyorum. Yaşam yolunda yolculuk ederken; 2014 yılında, Yaşamı Kullanma Kılavuzu isimli bir kitap yazdım ve yayınlattım. Mersin Üniversitesi Seyahat İşletmeciliği ve Yakın Doğu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunuyum. 10 yıldan fazla reklam-metin yazarlığı, editörlük ve içerik editörlüğü yaptığım profesyonel meslek hayatıma; editörlük, kurumsal iletişim ve dijital pazarlama ile devam ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.